✓ Prof. gartnere

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Lige nu får du også gratis garanti på din opgave. Entreprisegaranti dækker fejl og mangler for op til 35.000 kroner.

Landsdækkende klipning af hække

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Professionel hækklipning

Vil du har nabolagets flotteste hække uden at skulle bruge flere dage på at gøre det selv? Med Faa3tilbud.dk kan du hurtigt indhente 3 tilbud fra gartnere og sammenligne priser og kundebedømmelser og dermed finde det helt rette firma til havearbejdet.

Det er muligt at indhente tilbud til en enkel klipning eller beskæring af dine hække og lave en fast haveservice aftale, hvor du laver en aftale om at få dine hække vedligeholdt, så de altid ser sunde og raske ud.

Denne tjeneste er både for private, erhverv, det offentlige og foreninger. Din hækkeklipning opgave bliver sendt i udbud og bliver matchet med de gartnere, som bedst kan løfte opgaven.

Hækklipning eller beskæring af hæk?

Inden du udfylder formularen og indhenter 3 tilbud, er det vigtigt at vide, om du har brug for hækklipning eller beskæring af hæk. Der er faktisk stor forskel på de to, og der er også forskel på prisen.

Med klipning af en hæk, bliver hækken trimmet let, og dette kan gøres med en havesaks eller med en hækklipper. Hækklipning er typisk billigere en beskæring.

Når hækken skal beskæres, er det fordi at hækken har vokset sig stor og meget skal skæres af den. Dette er en større opgave, som kræver mere tid og  en sav eller en motorsav og koster derfor typisk lidt mere per meter end hækklipning.