✓ Prof. gartnere

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Lige nu får du også gratis garanti på din opgave. Entreprisegaranti dækker fejl og mangler for op til 35.000 kroner.

Landsdækkende klipning af hække

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Professionel hækklipning

Vil du har nabolagets flotteste hække uden at skulle bruge flere dage på at gøre det selv? Med Faa3tilbud.dk kan du hurtigt indhente 3 tilbud fra gartnere og sammenligne priser og kundebedømmelser og dermed finde det helt rette firma til havearbejdet.

Det er muligt at indhente tilbud til en enkel klipning eller beskæring af dine hække og lave en fast haveservice aftale, hvor du laver en aftale om at få dine hække vedligeholdt, så de altid ser sunde og raske ud.

Denne tjeneste er både for private, erhverv, det offentlige og foreninger. Din hækkeklipning opgave bliver sendt i udbud og bliver matchet med de gartnere, som bedst kan løfte opgaven.

Hækklipning eller beskæring af hæk?

Inden du udfylder formularen og indhenter 3 tilbud, er det vigtigt at vide, om du har brug for hækklipning eller beskæring af hæk. Der er faktisk stor forskel på de to, og der er også forskel på prisen.

Med klipning af en hæk, bliver hækken trimmet let, og dette kan gøres med en havesaks eller med en hækklipper. Hækklipning er typisk billigere en beskæring.

Når hækken skal beskæres, er det fordi at hækken har vokset sig stor og meget skal skæres af den. Dette er en større opgave, som kræver mere tid og  en sav eller en motorsav og koster derfor typisk lidt mere per meter end hækklipning.

Hækklipning vejledning

En professionel gartner ved selvfølgelig, hvordan en hæk skal klippes, men her en guide til, hvordan en hæk vedligeholdes.

Sådan klippes hækken

Klip rigtigt - start nedenfra

Start altid nedenfra. Så falder grenene ikke der, hvor du senere skal klippe.

Klip bredest forneden

En vigtig ting at huske er, at hækken skal klippest bredest for neden. Hele hækken har brug for sollys - både oppe i toppen og de nederste grene.

Hold højden

Når hækken har vokset sig til den ønskede højde, skal den klippes 25 cm under højden. Husk at hegnloven beskriver, at hækken i udgangspunktet ikke må være højere end 180 cm.

Hvad koster hækklipning?

Prisen for klipning af dine hække afhænger af 3 ting:

  1. Antal meter hæk, der skal klippes.
  2. Skal hækken kun klippes på den ene side eller på begge sider?
  3. Højden på hækken.

Jo bedre du er til at beskrive disse 3 ting i din opgave, jo lettere vil det være for en gartner at give dig et tilbud på din hækklipning.

Hvor ofte skal hække klippes?

1 eller 2 gange om året. Hvis du ønsker at hækken skal se godt ud hele året, skal den klippes to gange. Hvis du ikke har noget imod, at hækken ikke fremstår snorlige hele året, kan du klippe den 1 gang

Hvornår skal hækken nedskæres?

Klip hækken før sommeren starter - D.v.s. inden skt. Hans. Hvis du har en hurtigt voksende hæk som liguster eller tjørn, så skal hækken klippes igen i august eller først i september.

Hvornår bør hækken beskæres?

Du kan altid lave en beskæring af hækken, hvis den har vokset sig for bred eller for høj.