Kunde hos Eniig?

Vi har udvalgt 3 af de bedste alternativer til Eniig nedenfor. Du kan også sammenligne hele markedet og se, hvilken internetudbyder tilbyder internet til din adresse.

Er du i tvivl, kan du læse oftest satte spørgsmål og svar nederst på siden.

Henrik Pedersen
Bruger

Jeg er meget tilfreds. Fandt et billigere internetabonnement, som er både hurtigere og mere stabilt end min gamle udbyder

Helle L.
Bruger

hurtig sammenligning og overskuelig fremstillet.

Kan I opsige mit Eniig abonnement?

Nej. Du skal opsige nuværende abonnementet, inden du vælger en ny internetudbyder

Kan jeg bruge min gamle fiberboks?

I fleste tilfælde ja. På nogle få adresser er det dog nødvendigt med teknikerbesøg. De fleste internetudbydere tilbyder denne service ganske gratis.

Har jeg brug for en tekniker?

Langt de fleste forbindelser kan leveres uden tekniker, hvor du kun skal sætte routeren i stikket i væggen.

Opsætning er hos de fleste internetudbydere gratis, og dermed også teknikerbesøget.

Hvordan bestiller jeg nyt internet?

Vælg en af internetudbyderne fra oversigten og klik dig videre til deres hjemmeside. Hele bestillingen foregår online, og du har derfor brug for et betalingskort eller MobilePay. 

Du har mulighed for at få online personlig vejledning hos de fleste internetudbydere

Hvor lang tid tager det at skifte internet?

Som udgangspunkt tager det mindst 14 dage, da du altid har 14 dages fortrydelsesret på din bestilling. Hvis du vælger at frasige dig fortrydelsesretten, er det muligt at skifte internet på ca. 2-10 dage.

Enig fibernet kunder uden internet og TV

Er du op imod de 15.000 kunder hos Eniig, som ikke har truffet et valg endnu, om du ønsker at skifte over til Stofa eller WAOO? Den 1. februar kommer disse personer til at stå uden internet og TV, og derfor har vi samlet de oftest satte spørgsmål og fundet de billigste alternativer til Eniig for dig her på siden.

Ved at sammenligne Eniig med resten af markedet, kan du nemlig spare en hel del på din internet- og tv-regning, uden at det går ud over din internethastighed.

Begynd med at finde ud af, hvilken internethastighed du har brug for nedenfor, og derefter indtast din adresse for at finde ud af, hvilken leverandør kan levere det billigste fibernet til din adresse.

 

Hvilken internethastighed skal jeg vælge?

 • 10 Mbit/s bredbånd

  Denne hastighed er rigelig, hvis du kun skal læse nyheder, tjekke emails og surfe på nettet. Du kan dog forvente lidt ventetid, når du skal se videoer på Youtube eller besøger hjemmesider med mange store billeder og tung grafik.

 • 20 Mbits bredbånd

  Med 20 Mbits kan du gøre det meste på nettet: Lytte til Spotify, se videoer, besøge hjemmesider med tung grafik og billeder. Men er I flere på nettet, kan det igen blive lidt langsomt.

 • 50 Mbits bredbånd

  Med 50 Mbits internethastigheds forbindelse kan du næsten gøre hvad som helst på nettet uden problemer. Også hvis I er flere samtidig på nettet. 50 Mbits bredbånd er derfor rigeligt for de fleste.

 • 100 Mbits bredbånd

  Nu går det stærkt. Spiller du på nettet, så er det vigtigt med en hurtig forbindelse, så spillet ikke hakker - en gamer vil nok sige lagger. Med 100 Mbits er du sikret god internethastighed - også når flere sidder på nettet samtidig og spiller.

Eniig 1Eniig 2