3 bedste internettilbud i 2021

Henrik Pedersen
Bruger

Jeg er meget tilfreds. Fandt et billigere internetabonnement, som er både hurtigere og mere stabilt end min gamle udbyder

Helle L.
Bruger

hurtig sammenligning og overskuelig fremstillet.

Find det billigste og bedste internet 2021

Udover at have en samlet oversigt over de billigste internet priser på markedet lige nu, udvælger vi hver måned 3 af de bedste internet tilbud, vi finder på markedet. På denne måde er det både nemmere og mere overskueligt for dig.

 

Hvilken internethastighed skal jeg vælge?

 • 10 Mbit/s bredbånd

  Denne hastighed er rigelig, hvis du kun skal læse nyheder, tjekke emails og surfe på nettet. Du kan dog forvente lidt ventetid, når du skal se videoer på Youtube eller besøger hjemmesider med mange store billeder og tung grafik.

 • 20 Mbits bredbånd

  Med 20 Mbits kan du gøre det meste på nettet: Lytte til Spotify, se videoer, besøge hjemmesider med tung grafik og billeder. Men er I flere på nettet, kan det igen blive lidt langsomt.

 • 50 Mbits bredbånd

  Med 50 Mbits internethastigheds forbindelse kan du næsten gøre hvad som helst på nettet uden problemer. Også hvis I er flere samtidig på nettet. 50 Mbits bredbånd er derfor rigeligt for de fleste.

 • 100 Mbits bredbånd

  Nu går det stærkt. Spiller du på nettet, så er det vigtigt med en hurtig forbindelse, så spillet ikke hakker - en gamer vil nok sige lagger. Med 100 Mbits er du sikret god internethastighed - også når flere sidder på nettet samtidig og spiller.

Internet 1Internet 2