✓ Helt gratis

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Lige nu får du også gratis garanti på din opgave. Entreprisegaranti dækker fejl og mangler for op til 35.000 kroner.

Landsdækkende Viceværtservice

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Viceværtservice - viceværter til din boligforening

De større boligforeninger har ofte nok viceværtsopgaver til at ansætte en vicevært på fuldtid. Bor du i en mindre forening, er der stor sandsynlighed for, at der ikke er nok arbejde til at udfylde en arbejdsuge på 37 timer.

Alternativet til at hyre en vicevært er at gøre brug af viceværtservice fra et eksternt firma. Der er flere grunde til, at dette kan være en god idé - også selv om der er nok opgaver til at hyre en fuldtids vicevært.

Fordele ved viceværtservice

Når du vælger et firma til at løse dine vicevært opgaver, er der nogen fordele, som du måske ikke lige har tænkt over. Du slipper fra at tænke over, hvad du skal gøre, hvis din vicevært bliver syg, holder ferie eller vælger at skifte job. En vicevært skal også have løn, så du slipper også for al løn- og A-skat administration.

Med viceværtservice har du derimod en fast aftale, faste priser og typisk større ekspertise. Ferieafløsere og afløsning ved sygdom er typisk også dækket i aftalen.

Find en god vicevært

Der er mange firmaer, der tilbyder viceværtservice, så det store spørgsmål er: Hvordan finder du så det rigtige firma opgaven?

Lige som med alle andre ydelser anbefaler vi altid, at du indhenter flere tilbud på opgaven. Ved at indhente tilbud via en tilbudsportal som Faa3tilbud.dk har firmaerne det også i baghovedet, at de er nødt til at give et godt tilbud for at få jer som kunde. Der er jo 2 andre firmaer, der også forsøger at få jer som kunde. Vores kunder oplever, at de både får bedre priser og behageligere kundebehandling, når de bruger tilbudsportaler.