✓ Helt gratis

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Beskriv din opgave og lad 3 flyttefirmaer konkurrere om at få dig som kunde. Det betaler sig! Besøg formularsiden for at komme i gang.

Landsdækkende Flytteservice

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Et billigt flyttefirma

En hurtig søgning viser, at der findes utallige flyttefirmaer i Danmark, så hvordan kan du sikre dig, at du ikke betaler for meget for flytningen?

For at gøre det lettere for dig at finde det billigste flyttefirma, har vi gjort det nemt for dig at indhente tilbud fra flere flyttemænd og dermed give dig mulighed for nemt at kunne sammenligne priser og vælge det bedste tilbud.

Flyttefirma priser

Priser fra nogle firmaer:

Let-flyt: Mand med vogn fra 599,- pr. time.

H.C. Andersens Flyttefirma: Mand med vogn 500,- pr. time.

VIKA-FLYT: Flyttemand med flyttebil fra 550 kr. pr time

Brødr. Krogsbøll: Mand med vogn 500,- pr. time.

3X34: Mand med vogn fra 412,52 kr. pr. time (+ kørsel: Fra 9,06 kr. pr. km)

 

 

Opbevaring

Har du brug for plads, hvor du kan have dine ting stående, så er det også noget, som er inkluderet i din flytteservice. Hvis du skal have opbevaret møbler og elektronik, er det især vigtigt, at disse står i et tørt og sikkert sted - helst i et opvarmet lager.
Der er mulighed for opbevaring af flyttegods i:

- København
- Odense
- Aarhus
- Aalborg
- Resten af landet

Skal du flytte? Brug et flyttefirma - det betaler sig!

Går du med planer om at flytte? eller har du allerede fundet en ny bolig, og mangler bare at begynde at pakke? Så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

Når du skal flytte dine ejendele fra en bolig til en anden, er der er en masse ting du kan spare på ved at benytte et flyttefirma. For det første: Du sparer en masse tid. Når du bruger et flyttefirma, får du hjælp til både at pakke flyttekasser, bære dem ud i flyttebilen, og at bære flyttekasserne ind i dit nye hjem. Dette er selvfølgelig en valgmulighed ud af mange som flyttefirmaet tilbyder. Du har også mulighed for selv at pakke dine ting, og kun at få flyttefirmaet til at køre dine flyttekasser fra et sted til det andet.

 

Hvor starter din flytning?

Vi ved alle sammen, at det kan være hårdt at flytte. Der skal planlægning til. Du skal skaffe en masse flyttekasser, og nogle gange kan det være svært at danne sig et godt overblik. Det kan kort sagt blive noget rod at flytte. Du bruger en masse energi og kræfter, og det kan til tider blive enormt frustrerende. Alt dette kan du slippe for når du benytter dig af et flyttefirma.

Der er mange muligheder, når du skal vælge et flyttefirma, og det kan til tider virke uoverskueligt. Vi ønsker at hjælpe dig med at gøre dette valg lidt nemmere - og om muligt - meget mere overskueligt!

Hvad skal du gøre? Du skal blot oprette din opgave her på siden, og lade resten op til os. Vi har kontakt med en hel masse gode og professionelle flyttefirmaer rundt om i landet. Ved at bruge et par minutter til at oprette din opgave her på siden, sparer du: En masse tid og kræfter, og du slipper for selv at lede frem og tilbage efter et godt flyttefirma. Vi gør det for dig. Du skal blot oprette en opgave, så kontakter vi flyttefirmaerne og du får tilsendt 3 tilbud. Så skal du bare tage stilling til, om- og hvilket tilbud du ønsker at benytte dig af.

Klik på linket nedenfor og få 3 tilbud fra flyttefirmaer!

Held og lykke med din flytning.