Varmepumpe - Få 3 tilbud

✓ Helt gratis

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Giv så mange oplysninger som muligt om boligstørrelse, rum osv., når du beskriver din opgave. Dette vil gøre det lettere for varmepumpe leverandørerne at finde den bedste løsning til dig. Besøg formularsiden for at komme i gang.

Landsdækkende varmepumpe leverandører

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Køb en billig og god varmepumpe

Der er mange varmepumper på markedet, og du får dem også i alle prisklasser. Energistyrelsen anbefaler derudover på deres hjemmeside sparenergi.dk, at man indhenter flere tilbud på varmepumper, da flere installatører kun installerer varmepumper fra én producent.

Du slipper helt fra at tænke over dette, når du indhenter flere tilbud på varmepumpe løsninger via faa3tilbud.dk. Du bliver matchet med de varmepumpe installatører, som bedst kan løse din opgave. Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, bliver du kontaktet for uddybende information, inden opgaven bliver sendt ud til leverandørerne.

Varmepumpe installation 3 tilbud

Hvad er luft til luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumper tager luft udefra, varmer den op og blæser den ind i din bolig. Varmepumpen har stor effekt og er god erstatning for el-varme.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumpen optager energi fra udendørsluft, som bliver brugt til at opvarme en vandtank. Vandet bliver brugt til at opvarme din bolig. Luft til vand er en god erstatning for dit oliefyr.

Hvilken varmepumpe skal du så vælge?

Inden din opgave bliver sendt ud til varmepumpeleverandører, bliver du bedt om at specificere hvordan din bolig eller det sted er indrettet, hvor du vil have varmepumpen installeret. Ud fra disse oplysninger vil varmepumpelevereandørerne vide præcis hvilken varmepumpe er den bedste løsning for dig.

Udover at se på priserne skal du også se på, hvad der er inkluderet i prisen. Bliver varmepumpen også installeret, og er det med i prisen. Hvis dette ikke er tilfældet skal du også finde ud af, hvad det kommer til at koste. Alle tilbud er 100% uforpligtende, så du kan altid sige pænt nej tak, hvis priserne er lidt over det, du havde budgetteret til din nye varmepumper.

Hvordan får jeg finansiering til en varmepumpe?

Der er en del banker, der tilbyder energisparelån, også kaldt energilån. Lånet udstedes til omkostninger i forbindelse med investering i energibesparende løsninger. For at kunne sammenligne banker og renter, er det vigtigt at indhente flere lånetilbud. Du har mulighed for at få op til 12 uforpligtende lånetilbud til finansiering af din varmepumpe her.