✓ Helt gratis

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Spar tid, penge og besvær. Udfyld online formular på 2 min og få tilsendt 3 gratis tilbud!

Landsdækkende Gulvservice

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Billig gulvafslibning

Det kan være svært at overskue, hvor meget en gulvafslibning kommer til at koste. ved at få 3 tilbud på din opgave, kan du meget nemt sammenligne tilbud fra professionelle gulvslibere og vælge det bedste tilbud. På denne måde kan du altid med sikkerhed vide, at du ikke har betalt for meget for opgaven

 

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Med en gulvafslibning fjernes til 1 mm af trægulvets tykkelse. Dette er en effektiv måde at fjerne pletter, ridser og misfarvninger på gulvet.

Med gulvafhøvling fjernes op til 4 mm af trægulvets tykkelse og er en effektiv måde at behandle meget slidte gulve, der har huller og er ujævne.

 

Gulvafslibning med efterbehandling

Efter en gulvafslibning og gulvafhøvling skal gulvet også efterbehandles. Du kan selvfølgelig gøre dette selv - hvis du har mod på det - men de aller fleste professionelle gulvslibere vil også kunne tilbyde efterbehandling af gulvet.

 

Gulvafslibning priser

Prisen kan variere meget ift. opgavens omfang. Prisen pr. kvadratmeter vil typisk være lidt højere, når det er et mindre areal, der skal slibes. Hvis du derimod ønsker at slibe gulve i flere værelser i din bolig eller hus, vil prisen være lavere pr. kvadratmeter. Her er et priseksemppel på gulvslibning:

Lad os forestille os, at du har et gulvareal på 60 kvadratmeter, der både skal høvles, slibes og efterbehandles. Så kunne prisen være:

Gulvafhøvling: 25 kroner pr. kvadratmeter - sammenlagt: 1500 kr. m/moms
Gulvafslibning: 75 kroner pr. kvadratmeter - sammenlagt: 4200 kr. m/moms
Efterbehandling: 25 kroner pr. kvadratmeter - sammenlagt: 1500 kr. m/moms

Samlet pris: 7200 kr. m/moms