✓ Helt gratis

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Sammenlign tilbud og spar penge. Lige nu: Entreprisegaranti dækker fejl og mangler for op til 35.000 kroner. Besøg formularsiden for at beskrive opgaven.

✓ Helt gratis

✓ 100% uforpligtende

✓ Spar tid og penge

Sammenlign tilbud og spar penge. Lige nu: Entreprisegaranti dækker fejl og mangler for op til 35.000 kroner. Besøg formularsiden for at beskrive opgaven.

Spar penge

Vælg det bedste tilbud. Der kan være mange penge at spare.

Spar tid

Send din opgave i udbud og vent, indtil det rigtige tilbud ligger i din indbakke.

Sikkerhed

Over 250.000 opgaver er allerede blevet formidlede. Kom i gang: det er hurtigt, nemt & gratis!

Det er blevet meget populært - især i storbyerne - at have en altan, tagterrasse, fransk- eller spansk altan. At have et sted hvor du kan nyde den friske luft og nyde udsigten er appellerende for de fleste, men det har også andre fordele.

Hvorfor investere i en ny altan?

Udover at give dig mere plads, så har det også økonomiske fordele at få en ny altan til din ejendom. Når det kommer til at værdiforøgelse, så er renovering eller opførelse af ny altan en absolut vinder. Der er ikke nogen anden renovering, der i gennemsnit skaber større værdiforøgelse. I nogle tilfælde kommer du til at have dobbelt så meget værdiforøgelse i forholdet til udgifter af opførelsen af altanen.

Boligens adresse har dog stor indflydelse på, hvor meget værdiforøgelse, du kan forvente at få.

Hvorfor 3 tilbud?

Der er penge at spare ved at indhente flere tilbud på din nye altan. En undersøgelse, som analyseinstituttet Wilke har lavet for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at 90% af alle danskere, der indhenter flere tilbud og/eller forhandler pris sparer penge på byggeprojektet.

En besparelse på 5-15% kan gøre stor forskel især i privaten, da prisen af din altan sandsynligvis kommer til at ligge et sted over 100.000 kr.

Enterprisegaranti

I tilfælde af håndværksmæssige fejl eller mangler i forbindelse med altanprojektet, er du sikret for op til 35.000 kr. med 3byggetilbud.dks enterprisegaranti.

Stort netværk af leverandører

3byggetilbud har over 1000 håndværksvirksomheder og erfaring med at formidle opgaver til både:

  • Private
  • Andelsforeninger
  • Institutioner
  • Erhverv
  • Offentlige og kommunale instutitioner
  • Diverse foreninger

Forbrugerne er meget tilfredse med den service, der bliver leveret, når de skal have tilbud på deres byggeprojekter. Du kan se virksomhedens Trustpilot bedømmelse her.

Inden du går i gang

Der er et par ting, du skal have på plads, inden du begynder på dit altanprojekt. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har fået byggetilladelse. Flere altanfirmaer vil kunne søge byggetilladelsen hos kommunen på dine vegne. 

Hvis tilbud skal indhentes til en ejer- eller andelsforening, kan det være en god idé at få altanfirmaet ind tidligt som muligt. De har erfaring med at rådgive ejendommens bestyrelse og kan også hjælpe til med at præsentere tilbuddet til en evt. beboerforsamling.