Autoservice - Indhent 3 tilbud

✓ 2 års garanti

✓ Spar op til 40%

✓ Prismatch

Få 3 tilbud fra lokale bilmekanikere, sammenlign priser og vælg det bedste tilbud. Besøg formularsiden for at få dine 3 tilbud

Landsdækkende 3 Tilbud Service

Prismatch - spar 20-40%

Spar tid

Over 600.000 tilbud formidlede

Billig service af din bil

Det er vigtigt både for din egen sikkerhed og for bilens holdbarhed at få en bilmekaniker til kigge på den med jævne mellemrum.

Hvis du har garanti på din bil, er det også vigtigt at overholde bilimportørens krav til serviceringer.

Er du i tvivl om din bils stand, kan du altid bestille en vedligeholdelsestest for at få et overblik over, hvad der skal laves, inden du bestiller tid hos et værksted. Du kan nemt få 3 tilbud på din service opgave, ved at udfylde online formularen.

Få 3 tilbud autoservice tilbud

Typer af service

Der er 3 typer serviceeftersyn, du kan vælge imellem

Olieservice

Oliesyn er det mest almindelige syn, hvor du får skiftet olie og oliefilter. Hvis du ønsker et udvidet syn, kan du også få kontrolleret køler- og bremsevæske, justering af lys og dæktryk.

Det lille eftersyn

Udover skift af olie og oliefilter, bliver stort set alle dele, der slides i bilen kontrolleret:

  • Kontrol af visker
  • Kontrol af udstødning
  • Dæktryk justeres samt kontrol af dækmønster og slitage
  • Alle lys, lygter og lys i instrumenter bliver kontrolleret
  • Styretøj og alle komponenter under bilen bliver kontrolleret
  • Kontrol af bremser og en prøvekørsel bliver udført for en mere generel vurdering 
Stort eftersyn

Udover det du får kontrolleret i det lille eftersyn, at bremserne bliver adskildt og bliver renset og smøret. Det samme bliver gjort med gear og bagtøjsolier. Brændstof filter og pollenfilter bliver også skiftet ud.

Hvilke reparationer, kan jeg få 3 tilbud på?

Kobling, tandrem, anhængertræk, motor- og gearkasserelaterede opgaver, affjedring, udstødning, elektrisk arbejde, bremser, rust, undervognsbehandling, service af bil, bilsyn, omsyn, aircondition, olieskift, glas opgaver og hjulskifte.

Er der garanti på autoservice?

Ja. Der er 3 års garanti på al auto service og bilreparationer fra værkstederne, når opgaven er formidlet gennem vores samarbejdspartner.

Hvilke bilværksteder får jeg tilbud fra?

Du får kun priser fra lokale værksteder i dit område. Der er over 250 værksteder, der har mulighed for at byde på din opgave, men du får kun 3 tilbud.

Hvor ofte skal bilen til service?

Du bør bestille serviceftersyn, når din bil har kørt mellem 10.000 til 30.000 km siden sidste eftersyn og hvert eller hvert andet år, hvis du ikke kører særlig meget.